Vraag een offerte aan

Campagne > ELCIE Styling Spring Summer 2019

In 2019 lanceerde ELCIE Styling een nieuwe kleding lijn voor het hogere segment. ELCIE is het label van styliste Elsbeth Schiphorst. In nauwe samenwerking met de styliste, creërden wij alle grafische media middelen voor de campagne ELCIE Styling Spring Summer 2019 en de launch – Fashion show – van dit nieuwe merk.

Identiteit logo en labels voor print

De visie van het merk komt terug in de identiteit die wij creëerden. ELCIE ontwerpt stijlvolle chique kleding voor het hoger midden segment, gemaakt van reststoffen uit India, waarmee het merk bijdraagt aan duurzaamheid.


Het logo is klassiek en statig breed uitgespatiëerd. In de identiteit wordt deze gebruikt met veel witruimte wat het een chique uitstraling geeft.
In de uitnodiging komen de kleuren uit India en materialen naar voren. Voor de Spring Summer Edition is het kleuren palet warm met een nude kleur tot rood roze en mauve. Deze kleuren komen weer terug in de popup store en winkel van het merk.

Website en online communicatie

campagne ELCIE Styling 2019 website

Het design voor de website is volgens de trends in fashion industrie. De basis wit met zwart, waar de fotografie van de collectie en show uit naar voren springen. De collectie en show pagina’s zijn in een storytelling manier opgebouwd. Hier kun je de show in beeld herbeleven.

campagne ELCIE Styling website Looks en Show pagina

Online campagne ELCIE Styling

De launch en de show zijn hoofdzakelijk gecommuniceerd via online media: Youtube, Facebook, Instagram en Mailings. De website is ontwikkeld en gebouwd met WordPress. Statistieken en analyse met Google tools.

Bezoek de website: www.elcie.nl

Grafisch ontwerp