Vraag een offerte aan

Campagne ELCIE > Spring Summer 2020

ELCIE

Campagne launch fashion show. Design en development fashion website ELCIE.

Spring Summer campagne ELCIE Limited Edition is de tweede zomer collectie van Elsbeth Schiphorst. Felle kleuren gecombineerd met camel tinten, geïnspireerd op het werk van Frank Visser en zwoele Egyptische nachten. De kleding wordt gemaakt van duurzame stoffen van haute couture labels die Elsbeth selecteert in India.

De campagne fotografie is geheel in deze warme met vrolijke tinten, een bohemian chic look & feel. Deze komt door de hele lijn en in de uitnodigingen, posters en online PR als een rode draad terug.

Nieuw op de website is de pagina collectie, waarop de gehele collectie te zien is. Klanten kunnen hier alle artikelen uit de nieuwe collectie bekijken en de prijs terug vinden.

Campagne website ELCIE

De prachtige fotografie van Violaine Chapallaz, zet de sfeer en uitstraling van de kleding in de studio Atelier IJM van Frank Visser perfect neer. De fotografie komt wer terug in alle andere uitingen die wij voor ELCIE verzorgden.

website ELCIE

Voor de Launch van de nieuwe collectie was een show gepland op een heel bijzondere locatie. Maar helaas door de Corona uitbraak ging deze niet door. Zonde van de mooie uitnodigingen.

Lees ook Campagne ELCIE Fall winter 2019