Vraag een offerte aan

Bart van Dongen

website Bart van Dongen mobiel

Webdesign en development WordPress website met een kunstzinnige look & feel.

Audio Kunstenaar Bart van Dongen is een creatief puur sang. Zijn werk varieert van componeren, schrijven van partituren, als wel als opzetten van nieuwe evenementen. Daarin is hij altijd bezig met nieuwe bijzondere projecten zoals voor Witte Rook Breda, GLOW Eindhoven of Fanfari Bombari met Gerard van Maasakkers. Al deze verschillende aspecten komen naar voren op de nieuwe website.

De nieuwe website is in deze niet een nieuw design. Ons ontwerp uit 2010 geeft nog steeds de beleving en uitstraling weer waar Bart van Dongen voor staat. Een aantal kleine verbeteringen in de loop van de tijd, voor bijvoorbeeld nieuwe schermen voor mobiel, of verbeterde UI op sommige punten zijn wel eens nodig. Maar voor de rest staat deze nog als een huis.

website Bart van Dongen

WordPress

Nieuw is dat we de hele backend opnieuw hebben opgebouwd. Destijds is deze gebouwd in Django Webstudio een Framework op basis van Python. In de loop van de jaren verouderde de versie en verdere updates werden niet meer uitgegeven. De hoeveelheid werk voor de updates was zeer prijzig, waardoor het omzetten naar een ander CMS hebben gekozen: WordPress.

Waarom WordPress?

WordPress, iedereen kent het wel, of heeft er al wel eens van gehoord. Het is een veel gebruikte CMS, ook door ons. WordPress heeft namelijk 2 grote voordelen:
1. Het is open source, dus het basis framework is GRATIS
2. Het is het grootste open source CMS, waar miljoenen developers elke dag aan bijdragen, waardoor bijna alles wat jij nodig hebt al gebouwd is.

Een ander voordeel is dat het steeds eenvoudiger werkt voor de klant. Naarmate het systeem verder ontwikkeld wordt, hoe meer intuïtiever en gebruiksvriendelijker de omgeving wordt voor de klant. Meer plug and play waarmee je met gemak je eigen werk, agenda, nieuws, filmpjes en muziek kan aanbrengen op de website.

website Bart van Dongen

Digital design >

Website Bart van Dongen >