Vraag een offerte aan

Interactie

Interactie

Interactie en beleving zijn de sleutel voor uw merk in dit digitale tijdperk. Op onze afdeling digital design bedenken wij concepten en ontwerpen digitale media waar user experience voorop staat.

Digitaal ontwerp heeft een nieuwe wereld geopend voor design. Deze vorm van media groeit elke dag gestaag. Mobile, tablet, screen, Social Media en signing, allemaal vormen die een steeds belangrijkere rol in het straatbeeld zijn geworden. Onze digitale vormgeving, interactie en beleving versterkt uw naamsbekendheid en gevoel bij de klant.

Data driven design

Creatieve content, design en copy binnen strategisch doordachte concepten. We gebruiken data om gepersonaliseerde klantervaringen te creëren, want merken komen pas tot leven als consumenten ‘the sparkle’ ervaren.

Bavaria - Data driven design

Cases – Bavaria – Digital Visual Design >

Content creatie REV’IT Sport Digital design

Met de website en haar online marketing zoekt REV’IT engagement met hun klanten en publiek. De content creatie is op een verhalende manier, elke blog of journal is een stukje storytelling. Qua vormgeving komt dit tot uiting in de fotografie, deze wordt bewerkt zodat het een cinematografisch beeldverhaal wordt.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GHDesigns_home_REVITSPORT_journal_01.jpg

Cases – REV’IT Sports – Graphic Content >

Bart van Dongen – Webdesign en WordPress CMS

Audio Kunstenaar Bart van Dongen is een creatief puur sang. Zijn werk varieert van componeren, schrijven van partituren, als wel als opzetten van nieuwe evenementen. Daarin is hij altijd bezig met nieuwe bijzondere projecten zoals voor Witte Rook Breda, GLOW Eindhoven of Fanfari Bombari met Gerard van Maasakkers. Al deze verschillende aspecten komen naar voren op de nieuwe website.

Cases – REV’IT Sports – Graphic Content >