Vraag een offerte aan

Merk identiteit design

Merk identiteit design

Om een optimale merk identiteit neer te zetten bieden wij verschillende deliverables. Samen met de klant kijken wij welke we inzetten om tot een juiste inzet en planning te komen.

Looptijd projecten: 5 – 8 weken
Aanlooptijd: 2 – 3 weken

Deliverables: Workshop merkstrategie – Merkrichting – Meerdere moodboards – Meerdere logo-ontwerpconcepten – Aangepaste illustraties en iconografie – Kleurenpalet – Typografie – Social media-ontwerpen – Merkpatronen – Merkmateriaal – Merkstijlgids

Workshop merkstrategie:

Dit omvat een samenwerkingssessie om de merkstrategie te definiëren of te verfijnen. Het kan discussies omvatten over merkpositionering, doelgroep, merkpersoonlijkheid en algemene doelstellingen.

Merkrichting:

Het communiceren van de algemene richting en visie voor het merk. Dit kan een verhaal omvatten dat de essentie van het merk en zijn unieke verkoopvoorstellen samenvat.

Meerdere moodboards:

Visuele moodboards zijn een verzameling afbeeldingen, kleuren, texturen en thema’s die de beoogde visuele richting voor het merk overbrengen. Meerdere borden kunnen verschillende creatieve richtingen verkennen om de klant te helpen opties te visualiseren.

Meerdere logo-ontwerpconcepten:

Het aanbieden van een verscheidenheid aan logoconcepten maakt verkenning en selectie mogelijk. Logo’s zijn een cruciaal visueel element en moeten aansluiten bij de merkstrategie en identiteit.

Aangepaste illustraties en iconografie:

Unieke illustraties en iconen kunnen de merkidentiteit versterken en een beeldtaal bieden die onderscheidend is voor het merk.

Kleurenpalet:

Het selecteren van een samenhangend kleurenpalet is cruciaal voor merkherkenning. Het palet moet aansluiten bij de merkpersoonlijkheid en resoneren met de doelgroep.

Typografie:

Het kiezen van geschikte lettertypen die de persoonlijkheid van het merk aanvullen en leesbaar zijn op verschillende media. Typografie draagt aanzienlijk bij aan de merkconsistentie.

Sociale media-ontwerpen:

Het creëren van ontwerpen op maat voor verschillende sociale mediaplatforms zorgt voor een consistente en boeiende merkaanwezigheid online. Dit kunnen profielafbeeldingen, omslagfoto’s en berichtsjablonen zijn.

Merkpatronen:

Unieke patronen of texturen kunnen in verschillende ontwerpelementen worden geïntegreerd, waardoor diepte en visuele interesse aan het merk worden toegevoegd.

Merkonderpand:

Het ontwerpen van materialen zoals visitekaartjes, briefhoofden, brochures en andere fysieke of digitale materialen die het merk vertegenwoordigen.

Merkstijlgids:

Een uitgebreide handleiding waarin alle ontwerpelementen en richtlijnen worden beschreven voor het behouden van de consistentie tussen verschillende toepassingen. Dit omvat logogebruik, kleurcodes, typografieregels en meer.