Vraag een offerte aan

Grafisch

Grafisch ontwerp

Aantrekkingskracht. De doelgroep aanspreken met vormgeving die hen meeneemt in de beleving van het merk, evenement of product. In onze eigen vormtaal creëren wij ontwerpen, die verrassen, er uit springen en verbindend zijn. Dat is de passie waarmee wij elke dag weer uit de startblokken schieten.

Cases >

logo en huisstijl

Bij het ontwerp van een logo en huisstijl gaan wij uit van onze expertise het vertalen van een gevoel en beleving naar kleur, vorm en typografie. De eerste ontwerpfase bestaat uit schetsen en moodboards met verschillende mogelijke kleuren en beleving die passen bij het merk. Hieruit wordt een richting gekozen waarin de identiteit verder wordt ontwikkeld.

Grafisch Ontwerp - Logo en huisstijl van der Biezen Advocaten

Cases >

Grafisch ontwerp Den Bosch posters, flyers en advertenties

Een aankondiging hoort de juiste aandacht te trekken. Het moet opvallen, maar tegelijk smaakvol zijn en gericht op de juiste doelgroep. Hierbij maken we gebruik van prototyping, waarbij we een poster, advertentie of flyer in de omgeving schetsen waarin deze te zien zal zijn. Zo stemmen we deze af voor het beste resultaat in vorm, kleur en aandacht.

Cases >

Posters en flyer ontwerp Yes Experts in Hair

kranten, magazines en boeken

Bij het ontwerpen van deze staat de leesbaarheid voorop. Hierbij is de typografie ontzettend belangrijk. Spatiering, regelafstand en lettertype bepalen of de lezer comfortabel door een tekst heen gaat en deze ook begrijpt.

Cases >

Menu boek Yes Experts in Hair

Grafisch ontwerp bureau Den Bosch typografie

Voor het ontwerp van een huisstijl, identiteit of beeldmerk, zoeken wij altijd een unieke uitstraling. Hiervoor zoeken wij het juiste font wat bij u past. Hierin gaan wij een stapje verder als de meeste andere bureau’s. Naast onze grafische expertise op DTP, print en digitaal ontwerpen wij ook lettertypes.

Deze gebruiken wij ook voor onze ontwerpen. Bovenstaande huisstijlen en campagnes maken allen gebruik van een van onze fonts. Dit begint vaak al in het stadium van het ontwikkelen van een logo of identiteit. U bent uniek en dat willen wij graag tot uiting brengen met een font dat ook uniek is voor uw merk of product.

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij vertellen u graag hoe dat in zijn werk gaat.