Vraag een offerte aan

Grafisch ontwerp

NY en dame

Grafisch ontwerp

In onze eigen vormtaal creëren wij ontwerpen, die verrassen, er uitspringen en aandacht geven aan jouw merk. Aantrekkingskracht door vormgeving, zo zorgen wij voor de x-factor in jouw communicatie.

Dit doen wij in:

  • Logo en huisstijl, identiteit
  • Posters, flyers en advertenties
  • Magazines, brochures en journals
  • Drukwerk en print
  • Typografie

Logo en huisstijl, identiteit

Bij het ontwerp van een logo en huisstijl – identiteit – gaan wij uit van onze expertise het vertalen van een gevoel en beleving naar kleur, vorm en typografie. Het begint bij de conceptfase, wat is jouw verhaal? Wat is jouw merk en wat wil je dat jouw doelgroep gaat denken? Op basis hiervan gaan wij aan de slag om voor jouw de beste merkbeleving te creëren.

Grafisch Ontwerp - Logo en huisstijl van der Biezen Advocaten

Cases >

Posters, flyers en advertenties

Gericht aandacht te trekken. Opvallen en tegelijk smaakvol, gericht op de juiste doelgroep. Hierbij maken we gebruik van prototyping, waarbij we een poster, advertentie of flyer in de omgeving schetsen waarin deze te zien zal zijn. Zo stemmen we deze af zodat deze eruit springt en jouw merk goed gezien wordt.

Cases >

Posters en flyer ontwerp Yes Experts in Hair

Magazines, brochures en journals

Bij het ontwerpen van magazines en brochures staat aandacht en leesbaarheid voorop. Hierbij is de typografie heel belangrijk. Spatiëring, regelafstand en lettertype bepalen of het comfortabel en snel leest en de boodschap duidelijk over komt.

Cases >

Menu boek Yes Experts in Hair

Drukwerk en belettering

Voor de verzorging van drukwerk en belettering werken wij samen met diverse vaste partners. In de concept fase houden we al rekening met drukwerk. Producten, kleding en op papier, alles kan, wij weten de beste prijs en kwaliteit.

Typografie

Voor het ontwerp van een huisstijl, identiteit of beeldmerk, zoeken wij altijd een unieke uitstraling. In ons creatieve proces gaan wij tot in het hart van het ontwerp, het lettertype voor een logo of huisstijl. Lettertypes ontwerpen is een van onze expertises en geeft ons die extra slagkracht om een ontwerp nog persoonlijker en uniek te maken.

De het font waarin je deze tekst leest is van onze hand Static Pro

Naast creativiteit is onze kennis van fonts en lettertypes de basis voor communicatie. Leesbaarheid en ritme is belangrijk voorde user experience, in digitaal en print. Voor de ontwikkeling van een krant werkten wij samen met meester typograaf Gerard Unger. User experience op papier, een waardevolle ervaring die wij gebruiken in ons werk.