Vraag een offerte aan

Grafisch ontwerp > menuboek Yes Experts in Hair

Persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit, het nieuwe menuboekje voor Yes Experts in Hair is een ontwerp die deze beleving uitstraalt. Het ontwerp is een spel tussen fotografie en typografie waar de look & feel van Yes kappers in naar buiten komt. In het ontwerp speelt ons laatste nieuwe lettertype Moda de hoofdrol.

Het ontwerp van het boekje heeft een hoog magazine look & feel, zoals de inhoud pagina’s. Deze zijn opgemaakt met grote ‘chocolade’ letters eenvoudig en duidelijk. Merk pagina’s zijn opgemaakt met sfeer foto’s met transparante blokken met tekst, voor een mooie en zachte diepte werking.

De technische pagina’s zijn uitgewerkt met ruit vormen en structuren die over hele pagina terugkomen. De productpagina’s zijn weer speels van opzet. De producten liggen kris kras over de hele pagina, wat weer wat luchtigheid in het strakke design brengt.

Het pagina ontwerp voor mannen is stoerder van opzet. Trendy mannen met baarden (het is 2019 hè?) stoer met een urban / city look & feel fotografie.