Vraag een offerte aan

Campagne > ELCIE Fall Winter 2019

ELCIE

Campagne fashion show. Design en development website ELCIE.

Fall Winter 2019 ELCIE Limited Edition is de eerste herfst collectie van Elsbeth Schiphorst. In deze collectie komen de donkere dagen terug in prachtige diepe donkere tinten. De styling is geïnspireerd op het werk van Frank Visser, en gemaakt van duurzame stoffen van haute couture labels die Elsbeth selecteert in India.

Campagne GHDesigns ELCIE Limited Edition

Het campagne beeld, wat wij in samen werking met de styliste, bestaat uit een artistieke achtergronden met goud en bos, in herfst tinten, met bohemian chic look & feel. Deze komt door de hele lijn en in de uitnodigingen en online PR als een rode draad terug.

Campagne GHDesigns ELCIE Limited Edition

De prachtige fotografie van Violaine Chapallaz, zet de sfeer en uitstraling van de kleding in de studio Atelier IJM van Frank Visser perfect neer. De fotografie komt wer terug in alle andere uitingen die wij voor ELCIE verzorgden.

Campagne GHDesigns ELCIE Limited Edition Launch show Fall Winter 2019

De Launch van de nieuwe collectie is tevens de modeshow en het startschot voor de verkoop in de Pop-up store na afloop van de show. Fantastische show, de visagie en hairstyling van Mari Academy van Mari van de Ven en IJM Atelier in Broek en Waterland maakte de beleving compleet.

Tegelijkertijd zorgen wij de de collectie vanaf dat moment te bewonderen is online, op de website en eventuele Social Media waar nodig.

Campagne GHDesigns ELCIE Limited Edition website by GHDesigns

Na afloop van de launch, volgt de aftermovie voor het YouTube kanaal. Kijk eens rond op elcie.nl en laat je verwonderen. De laatste weken van december is ze nog geopend op verschillende locaties in Amsterdam centrum. Wil je er met de Feestdagen nog een unieke Limited Edition? Dan moet je snel zijn!

Lees ook Campagne ELCIE Spring Summer