Vraag een offerte aan

Social Media

Social Media

Interaction design

GHDesigns wordt GHxD. Kort, bondig en moderner.
Een nieuwe naam een nieuw logo, waarom? Al tijden zinspeelde ik al op een nieuwe naam. Velen zijn de revue gepasseerd, maar geen van allen werd het.

De reden was dat de naam mij te oud aandeed, en te weinig zegt over onze huidige werkzaamheden. Wat in 1995 begon als grafisch ontwerp bureau, met de nadruk op print, drukwerk aan het oude reclame ambacht. Is in de loop van de jaren verschoven naar het digitale domein. Digitaal ontwerpen, digitale typografie en digitale technologie. Eigenlijk doen we nu alles op de computer.

Daarbij is het design vakgebied steeds breder geworden. Onze keuze in gebruik van design kennis is altijd gebruiksvriendelijkheid. Betere leesbaarheid bij gebruik van fonts. Kleuren en vormen die een bezoeker bewust en onbewust een beleving en gevoel geeft dat ze op de juiste plek zijn. Inspireren, activeren, verbinden en voldoening.

GHxD is een digitaal design bureau. GHDesigns wordt GHxD. Kort, bondig en modern. Digitaal design bureau met de focus op Interaction en User eXperience. Naar ons kom je voor design, websites, online marketing en digitale reclame.

‘Maar wat doen jullie nou precies? Ik wil iets maar wil wat meer uitleg.’
Klik dan hier op één van de onderwerpen en kom erachter of wij hebben wat jij zoekt. Je kunt ook altijd vrijblijvend bellen of mailen als je meer informatie wil. Ik help je graag verder.

GHDesigns wordt GHxD. Kort, bondig en modern.
GHDesigns wordt GHxD, nog steeds GHDesigns, maar met de focus op Interaction en UX. Een nieuwe naam. Korter, moderner en duidelijker waar we voor staan.
Steeds meer is ons werkgebied verschoven naar het digitale domein. Meer technologie, meer online en meer gefocust op de gebruiker.
In ons nieuwe logo komt dat beter tot uiting GHD is nog steeds GHDesigns, de x als koppelteken refereert meer aan het digitale domein, interactie en UX. Je kunt nog steeds GHDesigns zeggen, of GHxD wat jou blieft, wij luisteren.