Vraag een offerte aan

Reclame & Communicatie

GHDesigns in Den Bosch is een ontwerp bureau voor reclame & communicatie. Onze roots liggen, zoals onze naam al zegt, in design – vormgeving – vanuit deze expertise is onze disciplines steeds verder uitgebreid met content creatie, copy en marketing.

Op dit moment verzorgen wij complete campagnes inclusief content creatie, social media en marketing. Door onze ervaring met magazines en blogs, zijn wij steeds breder op het gebied van reclame & communicatie geworden.

Identiteit en merk beleving

Reclame & Communicatie begint bij uw identiteit en look & feel die u over wil brengen. Bij GHDesigns zoeken wij altijd een stukje spanning en beleving in het ontwerp en de concepten. Bij elk merk hoort een uitstraling wat verteld het over het product of een dienst. Welke doelgroep spreekt het aan? Is het chic, voor jongeren of technology? Elke beleving heeft zijn eigen vormtaal.

Onze passie is het om daar vorm aan te geven. Soms kiezen we zelfs een geheel nieuwe weg. Middels moodboards en ontwerpen helpen wij in fases een beeld te creëren wat deze nieuwe wereld zou kunnen zijn. Natuurlijk onderbouwen en adviseren wij u graag. Hieruit kiest u de weg die u het meest past.

Communicatie

U heeft een verhaal een merk of een product, maar hoe gaat u dat vertellen en hoe ziet dit eruit? Heldere taal mag best lekker zijn, maar vooral goed te begrijpen. Wij houden van duidelijke taal passend bij uw uitstraling en merk. Reclame & Communicatie begint bij de essentie. Hiervoor bedenken wij creatieve concepten om dit over te dragen.

Het tweede aspect van communicatie is, hoe geef ik dit duidelijk vorm? Hier denken wij al een stukje aan uw doelgroep of User Experience. Wat is de verwachting van een koper, bezoeker of lezer? Ontwerper zijn betekent voor een groot deel, hoe geef ik het vorm zodat de ander het intuïtief op de juiste manier ontvangt en kan plaatsen. In onze vormgeving zijn wij altijd op zoek naar een taal die de doelgroep meteen begrijpt.

Hat laatste aspect is het overbrengen. Welke media middelen zetten we in om de doelgroep te bereiken met onze boodschap. Soms is communicatie een aankondiging of alleen een nieuwe huisstijl. Een andere keer is het een complete print en online campagne. Wij adviseren welke kanalen voor welk doel en in welke combinatie het beste bereik hebben.

Onderwerpen over reclame & communicatie

Grafisch ontwerp

SEO en online marketing

UX Designs

Oldschool party