Interactie ontwerp en webdesign

Boost de conversie van je website!

GHDesigns ontwerpt websites met veel gevoel voor merk en beleving.
Boost de conversie van jouw website of campagne met een rijk vormgegeven website en breng jouw product of dienst op een unieke manier onder de aandacht van de doelgroep. Zo behaal je het beoogde succes voor jouw dienst, product of campagnes.

Mail hier of bel: 073 - 612 14 02 voor een afspraak.

Techniek

Wij gebruiken de nieuwste webtechnologiën voor het realiseren van websites en applicaties, zoals Bootstrap, scrolling en animaties. Responsive, oftewel geschikt voor tablet en mobiel.

Daarbij is aan jou de keuze wat jouw site allemaal moet kunnen. Wil je statische basis site, moet er een CMS - o.a. Wordpress, Python, backbone - aan, of heb je een uitgebreide webshop nodig. Alles is mogelijk, wij nodigen jou graag uit om de mogelijkheden uit te leggen. Stuur ons een mail voor een vrijblijvende afspraak.

Statistieken en analyse

Meten is weten, dat is ons devies. Als een website eenmaal in de lucht is wil je natuurlijk wel de resultaten weten oftewel de conversie meten. Standaard installeren wij Google analytics, en monitorn we aan de hand daarvan wat uw website en campagne doet. Wij bieden ook een uitgebreider pakket vraag daarvoor hier naar de mogelijkheden.

Websites door GHDesigns:

Website Legaldutch Advocaten App Bart van Dongen vermeulenreclame.nl Essent levert website intranet Website rijverbod.nl
IKEA Animation LocalDeals webdesign Webdesign Kuijpers van der Biezen advocaten
Sebo webdesign Hei-tech energy systemen webdesign Tinello Dressuur Cup logo
PISA web applicatie AGIS zorgverzekeringen LocalDeals webdesign Spoor38 huisstijl
Stoeterij de Postbaan Logo Reiscommunity.nl BP interaction design e-marketing
Webapplicatie internet aangifte Nederlandse Politie