Vraag een offerte aan

Studio

Studio

GHXD begon als GHDesigns, het ontwerp bureau van Gerben Hoeve – Senior Interaction designer. In de studio werk ik in veel disciplines waarin digitaal en design elkaar kruisen. Geschoold als grafisch ontwerper en met passie voor het digitale domein, werk ik aan veel disciplines. Al sinds het begin van mijn carriëre heb ik een grote voorliefde voor digitaal ontwerp en webdesign.

GHXD studio

Vanuit mijn eigen studio aan huis werk ik voor projecten voor klanten. Hier ontwerp ik huisstijlen, websites en verzorg ik online marketing voor klanten.
Mijn expertise als interaction designer gebruik ik voor het ontwerpen en bouwen van websites, meestal WordPress. Door mijn achtergrond als grafisch ontwerper kan ik het design van een hele campagne of bedrijfsuitingen aanbieden. Logo ontwerp, brochures, posters en het verzorgen van drukwerk.

Typografie

Binnen mijn bureau werk ik zelfstandig als lettertype ontwerper, typograaf. Dit gebruik ik in mijn ontwerpen. Dit geeft mij veel vrijheid in creativiteit en de klant extra unieke stijl.

Contact

Ben je op zoek naar een ontwerp studio met een unieke stijl, online-driven en persoonlijke touch? Bel mij 073-7505917 voor al uw vragen en waar je naar op zoek bent, ik help graag en maak graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij een kop koffie of thee.

Bellen is sneller, maar je mag natuurlijk ook een e-mail sturen als dat je voorkeur heeft.

Hartelijke Groet,
Gerben Hoeve